Dutch
English

Biografie

Natasia

Natasia begon al jong met zingen. Ze deed mee aan verschillende talentenjachten en was vocalist in diverse bands en koren. Inmiddels kan ze terugkijken op een ruim gevarieerd muziekverleden waarbij ze op het podium stond met onder andere Sister Sledge, Des'ray, Natalia, Anastasia, Jocelyn Brown, Adlicious en The Ultimate Michael Jackson Tribute Band maar ook met internationale gospel artiesten als Bob Fitts, Brian Doerksen, Don Moen en Jessy Dixon. Zij heeft de afgelopen jaren meegewerkt aan diverse projecten, studio opnames en live optredens in binnen- en buitenland waardoor ze op de meest uiteenlopende plaatsen heeft mogen zingen.

Enkele bands en koren waar Natasia bij/mee gezongen heeft zijn Devotion, Inside Out, Rainbow Singers, Dutch Combined Mass Choir, Oase Gospel Choir, Victory Gospelchoir, G-Roots, Sounds Funky, Soul Mens Party en Just Funky. Vocal coaches waarvan Natasia les heeft gehad zijn o.a. Babette Labeij, Caro Emerald, Martin Mol, Desiree Manders en Ellen Eeftink. Haar muziekgenre is vrij divers: Soul, Motown, Stax, Funk, R&B, Black Gospel en Pop.

Sounds Funky

Sounds Funky bestaat uit vier professionele muzikanten en een soulzangeres met een uniek stemgeluid die met hun optreden een onvergetelijke indruk willen achterlaten.

De muziek kenmerkt zich vooral door de grote herkenbaarheid van de nummers en de eigen sound die eraan gegeven wordt. De leden van Sounds Funky hebben allemaal jarenlange ervaring in de muziekwereld en ze staan dan ook met veel overtuiging en plezier op het podium wat door het publiek als sterk pluspunt wordt ervaren.

Het repertoire is zorgvuldig gekozen en bestaat zowel uit nummers van moderne artiesten als uit klassiekers. Bekende soul-, funk-, motown- en popnummers worden op een creatieve manier ten gehore gebracht.

Elk optreden staan ze met volle energie op het podium en dragen deze vibe over op het publiek. Kortom: een avond met Sounds Funky is echt een ervaring, vanaf de eerste noot tot het slotakkoord.


G-Roots

Gospel-Roots staat garant voor een combinatie van sfeervolle kleding en prachtige choreografie, kortom: een swingende performance van professioneel gearrangeerde driestemmige Blackgospel. Zij is graag gezien tijdens een huwelijksvoltrekking, -inzegening, gospelconcerten, recepties, etc. Optredens zijn onder andere gedaan tijdens het jaarlijkse landelijke Blackgospelconcert in de Doelen te Rotterdam, het GospelFever-concert in MartiniPlaza te Groningen en het jaarlijks Muziekfestival te Terneuzen. Ook werden backing vocals verzorgd voor Lee Towers tijdens De Harbour Light-concerten in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Alle zangers hebben hun sporen verdiend als solist en backingvocalist en maken naast het zingen in de formatie G-Roots ook deel uit van andere groepen.

Rainbow Singers

The Rainbow Gospel Singers bestaat uit een selectie van de ca. 15 á 25 zangers en solisten uit het Dutch Combined Mass choir. Door de jaren heen hebben The Rainbow Gospel Singers uiteraard opgetreden in kerken, maar ook bij speciale evenementen zoals, gospelfestivals, jazzmissen, multiculturele festivals en bedrijfsevenementen van nationale en internationale bedrijven, radio en televisie. Ook ondersteunen ze programma’s met bekende artiesten zoals Lee Towers, waarmee ze 10 dagen in het Nieuwe Luxor Theater hebben opgetreden. In 2008 hebben The Rainbow Gospel Singers meegezongen in het concert van Guus Meeuwis in het Philips-stadion. Ook worden The Rainbow Gospel Singers veelvuldig gevraagd voor de muzikale ondersteuning tijdens een huwelijksinzegening. Ook is er een mogelijkheid om een kleinere groep te formeren met uitsluitend piano en een aantal singers.

Inside Out

Inside Out is een gospel koor bestaande uit 20 vocalisten en 5 muzikanten uit heel Nederland. Samen vertegenwoordigen zij een grote verscheidenheid aan culturele en kerkelijke achtergronden. Na hun ontstaan in 2000, heeft Inside Out op verschillende prestigieuze podia gestaan en meegewerkt aan TV producties zoals de Nationale Bijbeltest en Idols. In 2003 verscheen Inside Outs succesvolle debuut CD “Let the praise begin”, in 2005 “Stronger” en in 2008 werd “Alive in you’ een live registratie uitgebracht. In 2008 eindigden drie Inside Out vocals bij de laatste vier kandidaten van Idols. Een van hen, Nikki, won! Het koor staat onder leiding van Clifton Grep en heeft een modern blackgospel repertoire waarvan verschillende liederen door haar eigen zangers en muzikanten zijn geschreven.

Desiree Manders

Des'Ray (Desirée Manders) vormde met rapper D-Rock (Renee Philips) het gezicht van 2 Brothers on the 4th Floor. De groep scoorde wereldwijd hits waaronder Never Alone, Dreams, Come Take My Hand en One Day.

Desʼray is afgestudeerd als docerend- en uitvoerend musicus met een 10 Cum-Laude aan het Hilversums conservatorium in 1996. Door haar jarenlange ervaring als solozangeres, zangeres van verschillende groepen, popdiva, zingen van radiojingles en studiowerk weet Des'ray precies wat zij wil overbrengen aan iedereen die van zingen en podium optredens houdt.  Er zijn veel mensen die heel mooi kunnen zingen maar om er voor te zorgen dat mensen kippenvel krijgen is er meer nodig dan een mooi stemgeluid. Des'ray haalt als Vocal Coach het allerbeste naar boven op het gebied van stemgeluid, uitstraling, performance, stemtechniek, tekstinterpretatie en gehoortraining. De kunst om te leren luisteren en samen zingen met elkaar. Dit is een basisvaardigheid die iedere zanger of zangeres moet beheersen. Tevens laat Des'ray je zien hoe je een bepaald lied op verschillende manieren kunt benaderen en op welke manier je je kunt voorbereiden op optredens.

Babette Labeij

Babette studeerde jazz/lichte muziek aan het Hilversums conservatorium en zong als backing vocalist bij o.a. Lois Lane, Edsilia Rombley, Jamai, Danny de Munk, Dennis, Boris en Paul de Leeuw. Haar stem is te horen op talloze producties van Het Rosenberg trio tot Disney’s Hercules. Zij was 6 jaar koordirigente van Neerlands bekendste kinderkoor Kinderen voor Kinderen, vocalcoach bij Avro’s Juniorsongfestival en jurylid in verscheidene TV programma's waaronder Jetix megatalent, Camprock en in 2007 bij So You Wanna Be A Popstar. Verder is Babette Vocalcoach bij Idols, X-factor en The Voice of Holland. In 1997 kwam haar solo album Babette uit en in 2010 haar 2e album Keep Playing. In 2000 opende zij haar eigen zangschool die inmiddels uit twee filialen bestaat en is uitgegroeid tot een waar instituut voor een ieder die goed wil leren zingen.

Caro Emerald

Caroline van der Leeuw is een Nederlandse zangeres, beter bekend onder haar artiestennaam Caro Emerald. Ze kreeg bekendheid met haar debuutsingle Back it up, die op 6 juli 2009 uitkwam. Zij zong voor haar solocarrière in de Amsterdamse closeharmonygroep Les Elles en zong ook in de Philharmonic Funk Foundation, een 44 man sterk funkorkest. Daarnaast deed ze regelmatig de achtergrondzang bij het Kinderen voor Kinderen-songfestival. Caroline gaf zangles aan de zangschool van Babette Labeij.

Op 29 januari 2010 kwam haar album Deleted Scenes from the Cutting Room Floor uit. Deze kwam binnen op de eerste plaats in de Nederlandse Album Top 100. Toen het album acht weken onafgebroken op de eerste plaats stond, meldde GfK in een persbericht dat nooit eerder een nationale artiest deze positie zo lang had vastgehouden met een debuutalbum. Dat bleek echter incorrect, daar het record tien weken was en op naam van Krezip stond. Caro Emerald brak dit record later alsnog. Toen het album in de lijst van 22 mei 2010 voor de 15e week op nummer 1 stond, werd het allertijdenrecord voor een debuutalbum verbroken. Dit record was 14 weken en stond op naam van Tracy Chapman uit 1988. Op 20 augustus 2010 stond het album 27 weken op nummer 1. Na acht weken op 1 gestaan te hebben, ontving de zangeres op 2 april een platina plaat (50.000 verkopen) voor het album tijdens een uitzending van het tv-programma Pauw & Witteman. Inmiddels is het album viervoudig platina waard.

Martin Mol

Martin is afgestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam met als hoofdvak zang. Martin is als vocal coach werkzaam voor de school voor zang en performance, Babette Labeij in Amsterdam. In een les staan een persoonsgerichte aanpak en praktijk gerichte voorbeelden centraal. Er wordt veel aandacht besteed aan techniek. Hierdoor leer je onder alle omstandigheden de mogelijkheden van je stem geloofwaardig te maken. Tevens zijn podiumpresentatie en tekstbeleving belangrijke aandachtspunten. Je krijgt inzicht hoe je de techniek in dienst kan stellen van je performance. Martin schrijft voor diverse artiesten en publishers en wordt regelmatig benaderd als vocal producer.

© Copyright 2010 Kranige Mensch BV
Sitemap | Disclaimer | Contact | Links
design/development: zeeman reclame groep b.v.