Dutch
English

Huwelijk

Zangeres voor uw huwelijk ceremonie en bruiloft feest

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een zangeres, duo, trio of groep om uw huwelijks ceremonie op te leuken?

Zoek niet verder, Natasia zingt zeer regelmatig op, (kerkelijke) huwelijksvoltrekkingen en recepties. Dit kan met geluidsbanden, pianist, gitarist, complete band en zelfs met gospel koor. Alles gebeurd in overleg met de bruid & bruidegom to be.

Ook uw trouwfeest is bij Natasia in goede handen, samen met haar professionele coverband 'Sounds Funky' maakt ze elk trouwfeest tot een daverend succes. Uiteraard wordt de muziek langzaam opgebouwd zodat er in het begin van de avond genoeg tijd en aandacht is om even bij te praten met alle familieleden en vrienden. Naarmate de avond vordert  is er volop gelegenheid om uit je dak te gaan op de dansvloer tijdens de funky nummers van Natasia en de band.

Natasia en Sounds Funky staan garant voor een avond vol dansende gezelligheid!

Referenties

Bruiloft te Oisterwijk Joost & Wendy Spoel

Hoi Natasia,
Een super kado dat was jij op onze trouwerij! Super lief dat mijn ouders dat geregeld hadden voor mij! Je hebt echt een geweldige stem en vele gasten zeiden ook: "complimenten voor de zangeres, wat een stem!" Dus die kan je in je zak steken :) Veel succes met je carrière en wie weet zien we je nog eens!

Groetjes,
Joost en Wendy Spoel

Bruiloft te Huisduinen Karen and Sven Balder-Burville

Firstly we would like to thank you again for your beautiful rendition of 'Amazing Grace' at our wedding. Your voice is so powerful and enchanting, it resonated through the church and into the hearts of all that were there. Sven and I both had tears in our eyes as you sang and we lit candles for my departed parents, it was a touching and beautiful moment and one that I will never forget. We would love to hear you sing again and hope that you will let us know when you do any concerts or choir singing. We shall certainly make a place in our calendar.
Thank you once again and God bless you.

Bruiloft te Bergen aan Zee Dirk & Lydia

Hoi Natasia,
Een woord van dank voor jullie aanwezigheid op de bruiloft en het feest dat jullie ervan gemaakt hebben. Jullie optreden in de kerk, en later op het feest was helemaal top, en mede dankzij jullie is het een onvergetelijke dag geworden die in één woord samen te vatten was. PERFECT!
Geef dit ook door aan de mannen van Sounds Funky!!!!

Bruiloft te Nieuwegein Hans & Jerreline

Op vrijdag 22 juni zijn wij (Hans & Jerreline) getrouwd in Nieuwegein. In de kapel van “De Lantaern” hebben wij een onvergetelijk gemeentelijk huwelijk mogen voltrekken onder begeleiding van de zang van Natasia. Bij binnenkomst werden wij prachtig toegezongen en tijdens het tekenen mochten wij ook genieten van haar zangkunst. Ook ons vertrek werd geweldig door haar ingeleid. Al met al is het mede door haar een onvergetelijke dag geworden. Natasia nogmaals bedankt!

Groetjes,

Hans & Jerreline Wolffenbuttel

Bruiloft te Callantsoog Evens en Jante Alexandre

Op 16 maart zijn wij (Evens en Jante Alexandre) getrouwd in het kerkje te Callantsoog. Zowel het burgerlijk huwelijk als een kerkelijke inzegening vond hier na elkaar plaats. Natasia met haar koor maakte er een heel bijzonder geheel van. Wat hebben deze dames een stemmen! Iedereen genoot en vele traantjes werden weg gepinkt. Natasia heeft zowel solo als met het koor een aantal nummers gezongen. Het was perfect! Familie en vrienden van mijn man konden gelukkig voor de bruiloft over komen uit het buitenland. Het was een heel bijzondere dag met al onze familie en vrienden om ons heen. Het moment dat ik de kerk binnen kwam en mijn aanstaande op mij stond te wachten was heel speciaal. Hij had mij nog niet gezien wat het extra spannend maakte. Natasia zong "I believe in you and me" van Whitney Houston. Het was zo mooi, om nooit te vergeten! Voor de kerkelijke inzegening kwamen wij als meneer en mevrouw Alexandre samen binnen en zong Natasia " Right here right now". WAUW! Weer vloeiden er tranen van geluk! De ceremonie werd afgesloten met een aantal heel mooie nummers tijdens de champagne toost in de kerk. Natasia bedankt!

Bruiloft te Huisduinen Theo en Hilda Leek

Op 29 april zijn wij getrouwd in het Huisduinerkerkje te Den Helder. Als verrassing voor mijn toen aanstaande heb ik Natasia gevraagd om 3 liedjes te zingen in het kerkje. Mijn man onze meiden, alle aanwezigen en natuurlijk ik zelf hebben vol bewondering geluisterd naar Natasia. Het was zo mooi en ontroerend  in één woord geweldig.

Bruiloft te Loosdrecht Koen en Lilian Sijm

Vrijdag 20 augustus zijn wij (Koen & Lilian Sijm) getrouwd in Loosdrecht. Het was een super mooie en een onvergetelijke dag. Wij hebben ontzettend genoten! Voor onze kerkdienst hadden wij Natasia gevraagd of zij een nummer wilde zingen tijdens de dienst. Wij hebben samen met Natasia gekozen voor het nummer 'Right Here Right Now' dit was voor Natasia geen probleem! Het was echt heel mooi. Ze heeft een super stem. Het raakt je echt in je hart. Wij hebben ook heel veel complimenten gehad over Natasia en hoe het gezongen werd!

Bruiloft te Den Helder Michiel en Judith Pronk

25 juni was een hele bijzondere dag, namelijk onze trouwdag! Michiel en ik hebben elkaar bijna anderhalf jaar geleden leren kennen en waren al gauw zeker van elkaar en onze relatie. Al snel ben ik ten huwelijk gevraagd en begonnen we onze voorbereidingen aan deze mooie dag.... Via Michiel leerde ik ook Natasia kennen en hoorde ik haar wel eens zingen. Wat een stem! Was gelijk zo onder de indruk van haar zang dat ik heel graag wilde dat zij op onze bruiloft zou zingen. En ze wilde dat gelukkig nog doen ook...

De dag begon mooi, heerlijk weer, lieve mensen om ons heen en wij die elkaar eeuwige trouw gaan beloven. De kerkelijke inzegening was voor ons het belangrijkste moment van de dag omdat we ons leven niet alleen samen met elkaar maar ook met God willen delen. De kerk was mooi versierd, elke stoel was bezet met lieve mensen die getuige wilden zijn van ons huwelijk en mijn aanstaande man stond vooraan op me de wachten.

Wat was ik zenuwachtig!! De muziek begon en Natasia zong 'I believe in you and me' van Whitney Houston. Dat was voor mij het aller mooiste en meest ontroerende moment van de dag. Dit prachtig gezongen nummer en het feit dat ik op het punt stond te trouwen met mijn grote liefde.....geweldig!

Bij deze wil ik Natasia dan ook nogmaals onwijs bedanken dat je hebt willen zingen. Het was echt heel bijzonder, kan het niet vaak genoeg zeggen. Hoop dat je nog veel mag genieten van het zingen en dat mensen ook van jouw mogen genieten. Dat je geniet van je talent en er mensen mee blijft raken en dichter bij God mag brengen door middel van je zang!

© Copyright 2010 Kranige Mensch BV
Sitemap | Disclaimer | Contact | Links
design/development: zeeman reclame groep b.v.