Dutch
English

Links

bruiloftsmuziek.goedbegin.nl/

www.newseason.nl Anko Wong Loi Sing

Anko Wong Loi Sing is eigenaar van New Season en Aesthetic Studio, een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van Audio Opnames voor diverse doeleinden. Er wordt opgenomen met digitale (24bit 96Khz) en analoge apparatuur (zie de apparatuurlijst). Verschillende bands en artiesten hebben bij Aesthetic Studio opgenomen naar grote tevredenheid.

www.groovity.nl Wilkin de Vlieger

Wilkin de Vlieger is een ervaren producer/ technicus die altijd voor de maximale kwaliteit gaat. Door zijn jarenlange ervaring binnen de muziekwereld als producer en drummer heeft hij zijn muzikale oren goed ontwikkeld. Hij werkt in zijn eigen studio, gelegen aan de rand van de polder van Amersfoort, in een prachtige en rustgevende omgeving.

www.orville.nl Orville

Op zijn negentiende tourde Orville als bassist van een rockband rond in Europa. Zou je niet zeggen van iemand die met de soulplaten van Percy Sledge, Otis Redding en de Commodores is opgegroeid. Hij begon al snel zijn eigen nummers te schrijven, mee te zingen als backingvocal en leadvocal bij verschillende cd-producties en nummers voor andere artiesten te schrijven. In 2004 bracht hij zijn debuutalbum FOUND uit. Zijn stijl is momenteel het beste te omschrijven als een singer/songwriter - jazzpopgetinte muziek met zo nu en dan een vleugje zuid-amerikaanse ritmes.

www.matosmusic.com Carlos Matos

Carlos Matos werd geboren in 1972 te Rotterdam en komt uit een muzikale familie. Al op jonge leeftijd ontdekte men zijn opvallende interesse in muziek. Zijn speelgoed bestond namelijk grotendeels uit muziekinstrumenten. Op 9-jarige leeftijd ging hij naar de Rotterdamse muziekschool waar hij orgelles kreeg van de, inmiddels overleden, kerkorganist Henk Govaart en later van Jack van Rossum. Tijdens de periode op de muziekschool (1981-1990) trad hij op tijdens de Nationale Kinderdag en op bruiloften en recepties. Op 13-jarige leeftijd begon hij de Kaapverdische muziek te ontdekken. In zijn vrije tijd luisterde hij veel platen met deze muziek, die hij vervolgens uitschreef en naspeelde. Na het afronden van het VHBO in 1992 deed Carlos toelatingsexamen aan het Rotterdams Conservatorium voor het hoofdvak piano en hij werd toegelaten. Momenteel houdt Carlos zich naast het verzorgen van optredens bezig met de muzikale productie van albums.

www.audiodrums.nl Marlon Daniël

Na een aantal jaren alt sax te hebben gespeeld begon Marlon als 13 jarige in de kerk met het drummen... yeah kick, snare, hihat ... hij werd verliefd op dit oerinstrument. Zijn bro en tevens een unieke drummer Sacha Daniël gaf hem goede muziek en kwaliteits grooves mee. Thanx so much bro for kicking my ass sometimes...djangkrik!. En na een aantal jaar goed les te hebben gehad van drummer Henk Parker (thx Henk voor je inspiratie, tijd en energie!) vervolgde hij zijn studie aan het conservatorium bij Franc auf dem Brincke en Roy Dackus (thx mooie vent!). Tijdens en na zijn studie aan het conservatorium, die hij in het jaar 2000 succesvol heeft afgerond, heeft Marlon Daniël gewerkt als studio/ session freelancer met verschillende muzikanten waaronder Debbie Sledge (Sister Sledge), Lydia van der Meer, Fish (Marillion), NNO, de Wervelband, Petra Berger, Hans Dulfer, R.E.S.P.E.C.T., Tony Ward, Brenda Edwards, Jennifer Phillips, CHAOS!, Brenda Frans, Henry Sopacua, Jeff Smith, Nippy Noya, MADABS, Maryn Freeve, Ronald Jonker, Allard Gosens, Wil Maas, Jasper Westerhof, DLL, Malfunku, Stanley Medema, Wietze Koning, Jeroen Vierdag, Joost Swart, Elisa Krijgsman, Ralph van Manen, Frank van Essen, Daniël van der Molen, Jozua Dieleman, Jessica Koomen, Peter Krako, Graham Ord, Peter Helms, the Recabite band.

www.corey.nl Corey

Things start to develop for Corey after her teenage years when she starts singing professionally and after surviving AMATURE NIGHT AT THE APOLLO HARLEM NY!! She sings her way to the top of the Dutch Soul and R&B scene. In the period that follows, Corey performs all over Holland, records and releases a 6-song CD-Single Deluxe It Ain’t Me (2003), and appears in various radio/tv shows and in the press (incl. Cosmopolitan, Viva, Marie-Claire, Volkskrant, Parool, Raymann is Laat, Goedemorgen Nederland, AT5, RTVNH, Radio 3FM). Released long awaited Movin’on Album (2006) Hosted the European concert of Kirk Franklin Performed in line ups including KELLY PRICE, CANDY STATON, KURT CARR, TONEX and many more...

www.careforbrazil.nl Care for Brazil

Als je iemand helpt, dan moet je diegene niet alleen een vis geven, maar ook een hengel om te leren vissen. Maar, zei iemand anders: Je moet wel dermate in leven zijn, dat je kunt vissen! In Brazilië haalt ruim 11% van de bevolking de leeftijd van 40 jaar niet eens! Veel kinderen leven op straat en het komt regelmatig voor dat deze kinderen meer dood als levend worden teruggevonden in een vuilcontainer. Bepaalde organen zijn dan uit hun lichaam verwijderd omdat die geld opleveren!!! Alleen al de gedachte dat zoiets zou gebeuren bij mijn eigen kinderen of de kinderen in mijn nabije omgeving! Het maakt me misselijk. Ik wil daarom graag helpen en beveel Care for Brazil als Ambassadeur van harte bij u aan. Een druppel op een gloeiende plaat? Misschien wel... Maar die ene druppel zou maar net m'n buurjongetje kunnen zijn! Mocht u geïnteresseerd zijn in het werk van Care for Brazil dan kom ik graag langs om hier meer over te vertellen in combinatie met een optreden. Via het contactformulier kunt u informatie aanvragen.

www.johnvanhelvert.nl John van Helvert Photography

Sinds de start van zijn fotocarriere in 1992 heeft John gewerkt voor een grote verzameling klanten zoals KLM, Yamaha Motor, Hagemeyer, Peek Traffic, Ministerie van Binnenlandse Zaken, R.D.W., Rabobank, Garantibank, Armstrong, General Motors, Boston Whaler, Techsonic Industries, Shimano, G3-Boats, Shakespeare Industries, Normark, Rapala, en Lowrance Electronics.Ook werkt John voor diverse magazines zoals National Geographic, Miljonair, Residence, Elegance, Hide&Chic, KLM-Flying Dutchman, KLM-Agent, ANWB-Reizen, Portfolio, Cosmopolitan, Avenue, Man of all Seasons en The Photographer. Voor veel van deze magazines reist John naar veel verschillende landen over de hele wereld om imponerende fotoreportages te maken. Regelmatig wordt John gevraagd om specifieke digitale high-end camera's te testen en een verslag hierover te schrijven in het professionele Nederlandse camera magazine The Photographer. John heeft diverse prijzen gewonnen in zowel nationale als internationale wedstrijden, waaronder de prijs van de stad Antwerpen. Ook heeft hij deelgenomen aan een internationale tentoonstelling van Hasselblad in Cologne (Germany) en New York. In de afgelopen jaren zijn verschillende foto's van John genomineerd in de boeken van PANL (Photographic Association of the Netherlands). In 1999 werk van John was geselecteerd door de AOP (the Association of Photographers England) als deel van een AOP tentoonstelling in Londen.

www.oaseweb.nl Oase Gemeente

In Oaseplaza is het altijd gezellig. Voor het samenkomen, erna en ook tijdens de specials zoals jeugdevents of Oase Culinair. We doen er alles aan om bezoekers zich thuis te laten voelen. De betrokkenen bij Oase zijn hele gewone mensen en hebben één ding gemeen: we geloven dat God ons leven positief kan veranderen. Als we samenkomen, bijvoorbeeld op zondag dan luisteren we naar een relevante boodschap en leren we elkaar beter kennen. We bouwen samen aan onze droomkerk; een kerk van deze tijd waar mensen niet alleen maar met zichzelf bezig zijn maar omzien naar elkaar, passie hebben voor God en zichzelf kunnen ontwikkelen. En weet je.... in het splinternieuwe gebouw van 30 jaar oud ben JIJ ook welkom.

www.zrgbv.nl Zeeman Reclame Groep BV

Zoals u van de Zeeman Reclame Groep mag verwachten; het meest veelzijdige reclamebureau uit de kop van Noord Holland zit nooit stil. Met regelmatig nieuwe produkten en innovaties hopen zij u enthousiast te maken om ook uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Zij verzorgen in de drukkerij al uw drukwerk, bouwen uw website, ontwerpen uw huisstijl en beletteren onder andere uw bedrijfswagens, borden en bedrijfspand. Zij zijn in Den Helder en Schagen op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00. Het kantoor in Wieringerwerf is alleen geopend op afspraak. Heeft u vragen? Aarzel niet maar laat het ze weten!

© Copyright 2010 Kranige Mensch BV
Sitemap | Disclaimer | Contact | Links
design/development: zeeman reclame groep b.v.